Samen Sterk AI

Samen Sterk AI is een door AI gegenereerd advies op maat via Whats-app. De kennis, tips en adviezen zijn gebaseerd op de inhoud van het boek en relevante wetenschappelijke informatie. Je kan op elke moment een vraag stellen en doorvragen op het antwoord dat je krijgt.

Samen Sterk AI is bedoeld ter ondersteuning en nadrukkelijk geen vervanging voor therapie of hulpverlening.

 

 

Vraag bijvoorbeeld:

  • Wat kan ik doen als mijn dochter zich steeds opsluit in haar kamer?
  • Mijn kind wil niet praten over zijn gevoelens terwijl ik vermoed dat het niet zo goed met hem gaat. Wat kan ik doen?
  • Mijn man en ik voelen ons zo machteloos omdat onze zoon níets meer doet in huis. Hoe gaan we hier het best mee om?

Maar je kunt ook vragen stellen over depressie en de behandeling ervan, of specifieke vragen stellen over het boek. Bijvoorbeeld:

  • Wat is je inhoudsopgave?
  • Wat zijn de belangrijkste boodschappen van het boek?

Kortom, je kunt alles vragen wat je wil weten!

Wat is het?
Samen Sterk AI is een AI tool die adviezen genereert op basis van het boek Samen Sterk en andere relevante wetenschappelijke bronnen. Je kan op elk moment een vraag stellen en doorvragen op het antwoord dat je krijgt.

Samen Sterk AI is bedoeld ter ondersteuning en nadrukkelijk geen vervanging voor therapie of hulpverlening.

Hoe werkt het?
Heel simpel. Met deze link open je je WhatsApp. Er staat een berichtje klaar (‘Hoe werkt dit?’), dit hoef je alleen te versturen en dan wijst het zich vanzelf.

Je krijgt gelijk een berichtje terug met betaallink (geschikt voor iDeal).

Als je Samen Sterk betaald hebt kun je gelijk beginnen met vragen stellen.

Voor wie is het?
Samen Sterk AI is er voor elke ouder, of andere betrokkene, van een kind met somberheid of depressieve klachten. Het is ontworpen om laagdrempelig vragen te stellen over lastige situaties of dilemma’s. Je hoeft het boek niet eerst gelezen te hebben om ermee aan de slag te gaan. En je kunt Samen Sterk AI alles vragen wat je wil, niemand leest met je mee, dus het is 100% privé.

Wat kost het?
Samen Sterk AI kost eenmalig € 4,95. Je kunt vervolgens onbeperkt vragen stellen.
Via deze link kun je automatisch een eerste bericht sturen en ontvang je een betaallink. Betalen kan via iDeal en zodra je betaald hebt kun je gelijk verder gaan met appen.

De opbrengsten van Samen Sterk gaat naar gezinnen die de ondersteuning niet zelf kunnen betalen.

Hoe krijg ik het?
Klik op deze link, open ‘m in WhatsApp en volg de stappen. Samen Sterk AI stuurt je een link om mee te betalen en vervolgens kun je gelijk appen. Het werkt al binnen één minuut!

Binnen één minuut kun je je vragen stellen!

**Belangrijk**

Deze toepassing is bedoeld als extra hulpmiddel voor ouders die vragen hebben over het ondersteunen van hun kind met somberheidsklachten. De antwoorden zijn AI gegenereerd. Het is nadrukkelijk géén vervanging voor gesprekken met een hulpverlener, het boek Samen Sterk of samensterk.eu. Maak je je ernstige zorgen over je kind en/of er sprake is van suïcidaliteit? Neem dan altijd contact op met je huisarts, de crisisdienst of 113 (113.nl of 0800-0113) voor overleg.

Verstuurde berichten zijn privé en worden niet door Stichting Samen Sterk ingezien of bewaard.